Tuotteemme auttavat lievittämään painetta "vaihtelevan paineen" periaatteiden mukaisesti. Tuotteet koostuvat toisiinsa yhdistetyistä ilmasoluista, jotka täyttyvät ja tyhjentyvät jaksoittain ja huolehtivat näin paineen kohdistumisen ja lievittymisen vaihtelusta ihon pinnalla. Kukin tuote tarjoaa yksilöllisen yhdistelmän erikoisominaisuuksia ja -toimintoja asiakkaiden tarpeisiin.

Aeria® Product Features

1 - staattiset pääsolut
"Tyynyominaisuus" auttaa optimoimaan käyttäjän mukavuuden ja minimoimaan unihäiriöt.

2 - pielukset
Pysyvät täytettävät pielukset parantavat sivuttaisvakautta ja tehostavat yksi kolmesta -vaihtelujaksoa. Näin ne parantavat potilaan mukavuutta ja turvallisuutta sekä helpottavat siirtymistä patjalle ja pois patjalta.

3 - kääntyvä pohja
Kääntyvä profiilipohja mukautuu vuoteen liikkeeseen ja parantaa näin tukea ja turvallisuutta kallistetussa asennossa. Se mahdollistaa jatkuvan painehoidon myös profiloidussa asennossa.

4 - elvytysvapautus
Elvytystä varten tarkoitettu pikavapautuskieleke sijaitsee patjassa kätevästi rinnan korkeudella. Hätätilanteessa ilma voidaan poistaa nopeasti kaikista soluista vetämällä kielekettä.

5 - turvakahva
Kahden turvamekanismin tarkoituksena on varmistaa, että kahva pysyy paikallaan eikä sitä voida irrottaa vahingossa.

6 - ohjauslaite
Hiljainen laite, joka pumppaa jopa 12 litraa ilmaa minuutissa. Painetaso on täysin säädettävissä käyttäjän painon ja yksilöllisten mukavuustarpeiden mukaan. Visuaalinen hälytys ja/tai äänimerkki ilmoittaa solupainetta koskevista häiriöistä, kuten sähkökatkoksista, paineen ala-/ylärajoista ja vaihteluvaroituksista. Laite voidaan ripustaa vuoteen päätyyn takaosan koukkujen avulla. Laite voidaan asettaa myös vaakatasoon vuoteen alle. Staattisessa tilassa vaihtelu on pysäytettynä ja kaikki solut ovat täynnä, mikä tuo vakautta käsittelyyn ja hoitotoimenpiteisiin.

7 - vahvistetut ilmaletkut
Vahvistetut ilmaletkut eivät kierry tai taitu, mikä auttaa maksimoimaan ilmavirtauksen kaikissa tilanteissa. Letkujen kestävä nailonpinta minimoi lian kertymisen ja pitää muodon yhtenäisenä. 

yksilöllinen kantolaukku
Tyylikäs, kompakti kantolaukku tuotteen kuljetukseen ja säilytykseen. Laukussa on erilliset lokerot tuotteen kaikille osille ja oheismateriaaleille sekä yksinkertaiset käyttöohjeet ja helppolukuiset pikaoppaat. Huipputuotteisiimme sisältyy pyörällinen laukku.

Aeria®_features_bag

 8 - patjan suojuksen materiaali
Höyrynläpäisevä, vedenpitävä patjan suojus pitää kosteuden poissa iholta ja auttaa ylläpitämään ympäröivän ihon lämpötilan. Venyvä kuitumateriaali minimoi kitkan ja vähentää viiltoriskiä. Saumat on RF-hitsattu, ommeltu tai teipattu bakteerisuojauksen optimoimiseksi.

Aeria®_features_vapor

9 - solut
Jokainen solu on yhdistetty erikseen patjan pohjaan, minkä ansiosta ne on helppo irrottaa puhdistusta tai vaihtoa varten. Patjan solut on valmistettu korkealaatuisesta TPU-pinnoitetusta nailonista, joka takaa erinomaisen suorituskyvyn ja kestävyyden.

Aeria®_features_cellout

10 - vetoketju
Pikavapautustoiminnolla varustettu, täysin koteloitava 360 asteen vetoketju helpottaa patjan suojuksen irrottamista seisaallaan.

11 - kantapääalue
Erillinen kantapääalue koostuu viidestä alhaisen paineen mikrosolusta, jotka mahdollistavat herkän kantapääalueen yksilöllisen hoidon.

solu solussa -rakenne
Ilmasolut sisältävät sisemmän "staattisen solun", joka pysyy aina täytettynä. Tämä estää potilaan "painumisen pohjaan" ja parantaa turvallisuutta patjan ollessa kallistettuna tai sähkökatkoksen sattuessa. Ominaisuus auttaa myös optimoimaan käyttömukavuuden lisäämällä vapaata tilaa täyttyvien ja tyhjenevien solujen välillä.

Aeria®_features_cellincell

vaahtomuovipohja
Staattiseen suojaukseen tarkoitettu lisäkerros, joka estä käyttäjää "painumasta pohjaan" sähkökatkoksen sattuessa. Kolme vaahtomuoviosaa liukuu helposti patjan pohjan alla oleviin ommeltuihin taskuihin.

Aeria®_features_foam