aeda-definitionAeda Healthcare on uusi tulokas terveydenhuollon markkinoilla. Sen tavoitteena on auttaa ihmisiä nauttimaan elämän vapaudesta elämän jokaisessa vaiheessa, auttaa parantamaan liikkuvuutta, itsenäisyyttä, arvokkuutta ja tarjota valinnanvaraa. Se valmistaa tuotteita, jotka ovat käytännöllisiä, luotettavia ja edullisia - ja tämän lisäksi mahtavan näköisiä.

Me suunnittelemme, valmistamme ja markkinoimme terveydenhuoltoalan tuotteita, jotka on kehitetty erityisesti kotihoidon ja pitkäaikaishoidon markkinoille. Tuotteemme on valmistettu erinomaisen toiminnallisiksi ja niiden suunnittelu on nykyaikaisen viehättävää - ne tarjoavat ammattimaisen hoidon etuja kodeissa.

Tavoitteenamme on kehittää jatkuvasti innovatiivisia tuoteratkaisuja, jotka vastaavat terveydenhuollon vaativia tarpeita. Miten? Selvittämällä, mitä asiakkaat haluavat ja tarjoamalla heille sitä. Teemme tämän yhdistämällä aasialaiset huippuluokan valmistuslaitokset, länsimaisen johtamisosaamisen, kansainvälisen suunnittelutiimimme lähestymistavan sekä palvelun globaalin infrastruktuurin.

Yrityksen pääkonttori sijaitsee Hongkongissa, joka on strateginen portti Kiinan valmistuslaitoksiin. Lisäksi Aedalla on myyntitoimistoja Yhdysvalloissa ja Euroopassa. Napsauta tästä saadaksesi yhteystiedot.